FANDOM


Перед збереженням відредагованою статті, добре буде переглянути зміни, які Ви зробили. Таким чином, Ви знаєте, що все на сторінці виглядає так, як Ви хочете це бачити, запобігаючи необхідність повернутися і внести більше змін після натискання на клавішу «Зберегти».

Що це? Редагувати

Коли Ви знаходитесь в екрані редагування сторінки, Ви можете побачити дві основні клавіши на правій стороні: «Предпросмотр» і «Зберегти». Кнопка записати сторінку зберігає сторінку, але, перш ніж зробити це, Ви повинні знати, що сторінка виглядає подобающе для збереження. Для того, щоб подивитися сторінку перед збереженням, натисніть на клавішу «Попередній».

Предпросмотр

Кнопка попереднього перегляду і Записи сторінки

Екран попереднього перегляду з'являється після натискання «Предпросмотр», і він покаже, як сторінка буде виглядати, якщо Ви збережете цю версію. У нижній частині вікна попереднього перегляду є клавіша «Зберегти» і Ви можете натиснути на неї, якщо сторінка готова для збереження, а також клавішу «Назад», якщо Вам потрібно повернутися в редактор і внести додаткові зміни.

Показати внесені зміни Редагувати

На кнопці «Попередній перегляд» Ви можете знайти невелику стрілку розкривного списку, яку можна натиснути. Після натискання Ви побачите пункт «Внесення зміни».

Якщо натиснути «Внесення зміни», з'явиться сторінка в якій підкреслюються відмінності між Вашим варіантом і останньої збереженої версією.

Чому я повинен переглядати свої правки? Редагувати

Предпросмотр Ваших правок дозволяє переглянути зміни, які Ви хочете зробити. Чим більше Ви робите змін у швидкій послідовності, особливо для виправлення друкарських помилок або помилок форматування, тим важче для інших редакторів перевірити, що змінилося. Також заповнюється сторінки історії з великою кількістю малих правок, що заважає знайти потрібну.

Дивись також Редагувати

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.