Центральна спільнота
Advertisement
Центральна спільнота

Через особливості роботи вікі Фандом не вилучає облікові записи, але ви можете вимкнути свій обліковий запис.

Альтернатива вимкненню[]

Якщо ви хочете піти з вікі, то можете просто відмовитися від використання свого облікового запису. Залиште на своїй сторінці користувача повідомлення, що ви залишаєте вікі-спільноту, щоб інші користувачі знали, що ви більше недоступні. Якщо ви не хочете більше отримувати електронні листи з вікі, то можете видалити або змінити e-mail на сторінці налаштувань.

Якщо Ви абсолютно впевнені, що більше не захочете використовувати свій обліковий запис, то ви можете створити такий складний пароль, який ви «завтра» забудете. Разом відмова від отримання пошти та зміна пароля матиме той самий ефект, що і вимкнення вашого облікового запису. Однак внесені вами зміни у вікі залишатимуться пов’язаними з Вашим обліковим записом і будуть доступні для ознайомлення іншим користувачам.

Також Ви можете один раз перейменувати ваш обліковий запис. Детальніше дивіться Довідка:Зміна імені користувача.

Якщо Ви вважаєте, що ці варіанти не для вас, то скористайтеся процедурою вимкнення облікового запису.

Вимкнення облікового запису[]

Опис[]

Що під цим мається на увазі:

  • Адреса електронної пошти збережеться в налаштуваннях.
  • Аватар облікового запису, що не є системним аватаром хостингу, через 30 днів буде замінено зображенням, яким позначають відсутні зображення.
  • Пароль Вашого облікового запису буде згенеровано випадковим чином.
  • У графі Внесок з’явиться запис: Цей обліковий запис відключений глобально на Wikia.

Що зробити не можна:

  • Видалити своє ім’я користувача з будь-якої історії зміни сторінок.
  • Видалити своє ім’я користувача з журналів (наприклад, журналу перейменувань).
  • Видалити разом з ім’ям користувача всі сторінки, які Ви створили.
  • Видалити разом з ім’ям користувача всі Ваші зміни на всіх сторінках усіх вікі-проєктів.
  • Надати Вам ім’я іншого користувача для подальшого використання на Фандомі.

Крок за кроком[]

Сторінка Special:CloseMyAccount

Для запуску процедури вимкнення облікового запису перейдіть на сторінку Special:CloseMyAccount. Ще раз уважно прочитайте про те, що станеться після вимкнення облікового запису, і зверніть увагу, що ви прочитали цю довідкову статтю. Переконайтеся, що ви увійшли в систему з того облікового запису, який хочете вимкнути, і що внизу вказано Вашу адресу електронної пошти. Далі натисніть на кнопку «Вимкнути мій акаунт».

Відтепер ви більше не зможете користуватися своїм обліковим записом Фандому.

Примітка: якщо вам необхідно щось відредагувати з облікового запису, на котрий подана заявка на вимкнення і Ви не бажаєте його відновлювати, ви все одно можете увійти в систему протягом 30 днів, проте не забувайте, що ви не скасували вимкнення облікового запису. Якщо ж ви передумали й захотіли відновити свій обліковий запис, то вийдіть та ввійдіть ще раз та дотримуйтесь зазначених інструкцій.

Відновлення облікового запису[]

Форма для відновлення облікового запису протягом 30 днів.

Сповіщення про те, що обліковий запис відновлено, після натискання посилання в повідомленні, що прийшло на емейл для відновлення.

Сповіщення про те, що обліковий запис не позначено для вимкнення, після повторного натискання посилання в повідомленні, що прийшло на емейл для відновлення.

Після вимкнення облікового запису у вас буде ще 30 днів, щоб передумати та відновити свій обліковий запис. Для цього виконайте наступне:

  • Просто увійдіть у свій акаунт і Ви зразу отримаєте форму для відновлення облікового запису;
  • В цій формі натисніть «Reactivate my account»;
  • Після цього вам на електронну пошту прийде повідомлення;
  • Натисніть на посилання в повідомленні.

Відтепер ваш обліковий запис відновлено; якщо ви сумніваєтесь, то можете ще раз натиснути на посилання в повідомленні, після чого отримаєте напис, що ваш акаунт не позначено для вимкнення.

Увага:

  • Непідтримувані хостингом браузери, наприклад, Internet Explorer, можуть не показувати форму для відновлення облікового запису.
  • Після закінчення 30 днів обліковий запис буде остаточно вимкнено і його не можна буде увімкнути знову.

Технічна інформація[]

  • FAQ на MediaWiki.org — потенційні проблеми під час вимкнення облікового запису користувача.